Transparent
Inloggen
Sluiten

Gaat Alex voor 28 miljoen naar Real Madrid?

4 januari 2007 20:46 - Timao Web

Verslaggever: RvN

De coach van Corinthians komt op de website van een supportersvereniging van Corinthians met een vaag verhaal over het mislukken van het halen van Alex. Le?o hoopte in de winterstop net als afgelopen zomer op de komst van PSV verdediger Alex. Volgens hem zou Alex hem hebben laten weten dat hij vanwege persoonlijke redenen voor een jaar terug zou willen keren naar Brazilie, maar dan alleen om onder hem te spelen. Le?o was de coach van Alex bij het destijds zeer succesvolle Santos. Alex zou hebben laten weten dat Chelsea zijn salaris voor dat jaar wel zou willen betalen alvorens hij na een jaar de overstap zou moeten maken naar Chelsea.

Dat lijkt geheel in tegenstelling met de uitlatingen van Alex zelf. Als die uitlatingen van afgelopen zomer zijn geweest, zou dat logischer kunnen zijn, omdat hij toen nog niet in aanmerking kwam voor het nationale elftal en dat heel erg graag wilde. Via Corinthians zou hij sneller in beeld komen bij de voormalige bondscoach.

Volgens Le?o komt Alex uiteindelijk niet, omdat een bod van naar verluidt 28 miljoen euro van Real Madrid, een nieuwe verhuur zou verhinderen.

Indien dat op waarheid berust zou het niet verbazend zijn dat Ronald Koeman onlangs de naar eigen zeggen 'meevaller' kreeg dat hij Alcides voor de huur van anderhalf jaar op het presenteerblaadje kreeg, terwijl Chelsea zijn salaris blijft betalen.

Meer op Timao Web




Tags

chelsea corinthians madrid alcides berust huur koeman meevaller mislukken presenteerblaadje santos supportersvereniging vaag verbazend verhinderen waarheid

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.




PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.844 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bla business dichterbij dwhm eredivisie feyenoord kompas kou kroes madueke oost overmars praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen rvc sandler seat skipper soccernews sparta utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte