Transparent
Inloggen
Sluiten

Salcido spreekt zelf ook over regeling met Chelsea

4 januari 2007 21:02 - ESTO

Verslaggever: RvN

Een eerder bericht op PSV Netwerk over een artikel in de Mexicaanse krant Notiver zorgde voor nogal wat opschudding en heeft inmiddels veel Nederlands media gehaald. Daarin werd onder andere door de eigenaar van Chivas in Mexico gemeld dat Chelsea 20% van de transferrechten van Salcido bezit en dat de Mexicaan zelf zou hopen op een snelle overgang naar Chelsea.

In een interview met het Mexicaanse ESTO zinspeelt de ambitieuze Salcido zelf ook dat Chelsea een rol heeft gespeeld bij zijn transfer. 'Dat zal iedereen motiveren. Stel je eens voor om in dat elftal te mogen spelen. Volgens mij is dat afgesproken tussen PSV en Chelsea. Dat zou briljant zijn, maar voorlopig is mijn eerste doel om kampioen te worden bij PSV.'

De Mexicaan zegt overigens ondanks een moeilijke periode van aanpassingen zeer blij te zijn met PSV en de manier waarop de club en de fans hem benaderen en de manier waarop de fans altijd achter de club staan. Ook geeft hij aan erg dankbaar te zijn voor de kans die PSV hem heeft gegeven in het Europese voetbal. 'Ik weet niet of ik binnen nu en twee jaar wegga bij PSV, maar als ik blijf doe ik dat met het doel om een belangrijke speler in het elftal te zijn' aldus de ambitieuze Mexicaan.

Meer op ESTO




Tags

chelsea salcido regeling briljant chivas eigenaar esto mexico motiveren notiver opschudding zinspeelt

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.




PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.846 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke overmars praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage