Transparent
Inloggen
Sluiten

Excuses van Robert, spits blijft bij Betis

8 januari 2007 18:52

Verslaggever: RvN

De door PSV aan Betis Sevilla verhuurde Robert heeft zijn excuses aangeboden aan de voorzitter, de trainer en zijn medespelers. Hij keerde negen dagen te laat terug voor de voorbereiding op de tweede seizoenshelft. "Ik heb uitgelegd wat er is gebeurd en heb mijn excuses aangeboden. Ze zijn niet boos op me. Ik had problemen met een vlucht en vervolgens familieproblemen die ik op moest lossen."

Robert liet weten een eventuele sanctie van de club te accepteren. "Als die er komt, dan zal ik die moeten accepteren, want het was mijn fout", aldus de spits.

Robert bevestigde dat hij diverse aanbiedingen heeft gehad, maar dat hij het seizoen bij Betis zal afmaken. Aan het einde van het seizoen heeft de Spaanse club een optie om Robert definitief over te nemen van PSV.

Meer op




Tags

betis familieproblemen sanctie sevilla vlucht

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.




PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.844 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla business dichterbij eredivisie feyenoord kompas kou kroes madueke oost overmars praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen rvc sandler seat skipper soccernews sparta utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte