Transparent
Inloggen
Sluiten

'Sun Xiang komt eraan. Shenhua onder grote druk toch akkoord met verhuur'

11 januari 2007 21:06 - Shanghai Daily

Verslaggever: RvN

Het lijkt erop dat de Chinese club Shenhua Shanghai als gevolg van de emotionele oproep van Sun Xiang en onder druk van massale aandacht van de media en supporters de laatste 24 uur om is geslagen en alsnog wil meewerken aan verhuur van de linksback. Overal was Sun Xiang onderwerp van gesprek in de media en iedereen vond dat de club de international deze kans moet gunnen. 'Het is een moeilijke beslissing, maar ik denk dat hij kan gaan....We steunen Sun' aldus de coach die vindt dat Sun na jaren loyaliteit deze kans verdient.

Volgens de zaakwaarnemer heeft ook de general manager van de club toestemming gegeven en wordt er nu aan de details gewerkt. De zaakwaarnemer verwacht dat de overgang dit weekend afgerond kan worden.

Meer op Shanghai Daily




Tags

sun xiang shenhua general gunnen loyaliteit shanghai

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.




PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.844 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla business dichterbij eredivisie feyenoord kompas kou kroes madueke oost overmars praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen rvc sandler seat skipper soccernews sparta utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte