Transparent
Inloggen
Sluiten

Download de Ruud van Nistelrooy compilatie

26 december 2000 11:05 - PSV Moviepage

Verslaggever: NvdL

Ruud van Nistelrooy is samen met Luc Nilis ongetwijfeld de populairste PSV speler van de afgelopen jaren. Iedereen scandeerde zijn naam en nu, na een half jaar afwezigheid wordt zijn naam nog steeds wekelijks geschreeuwd in het Philips Stadion. Van Nistelrooy is een clubman in hart en nieren en de PSV-supporters hebben hem in de harten gesloten.

Het herstel van van Nistelrooy voorloopt voorspoedig en de verwachting is dat wij hem in maart weer zullen zien schitteren in stadions door heel Nederland heen.

PSV supporter Stijn heeft deze kerst een compilatie gemaakt van goals van van Nistelrooy welke je kunt downloaden op de PSV Moviepage. De clip duurt 3.14 minuten en is 16 MB groot. Zeker de moeite van het bekijken waard!

Meer op PSV Moviepage




Tags

nistelrooy compilatie download clip clubman downloaden geschreeuwd harten moviepage nederland nieren nilis populairste scandeerde schitteren stijn voorloopt

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.846 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke overmars praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage