PSV met 0-2 onderuit tegen FC Koln, debuut Alcides

14 januari 2007 13:34

Verslaggever: RvN

PSV heeft de vriendschappelijke wedstrijd tegen Fc Koln niet weten te winnen. In La Manga verloor de ploeg met 0-2 van de Duitse tweedeklasser. De bij FC Koln debuterende Braziliaan Luciano scoorde beide doelpunten voor de Duitsers. Het eerste doelpunt viel in de tweede minuut, het tweede al in de negende minuut. PSV kon nauwelijks grote kansen creeren in de wedstrijd. De Duitsers domineerden het duel en waren dichterbij de 3-0. Er waren slechts zo'n 500 bezoekers aanwezig bij het duel.

Uitgebreid wedstrijdverslag: PSV.nl