Transparent
Inloggen
Sluiten

Manager Newcastle: 'Luque moet PSV vergeten'

16 januari 2007 19:15 - The Evening Chronicle

Verslaggever: RvN

De manager van Newcastle United heeft zich in de media duidelijk uitgelaten over Albert Luque en zijn wens om de club alsnog tot een verhuur van de aanvaller te bewegen. Volgens manager Roeder moet hij PSV uit zijn hoofd zetten. Roeder liet weten te begrijpen hoe moeilijk het is als een speler zich helemaal heeft ingesteld op een transfer naar een andere club en dat niet doorgaat. Tegelijkertijd liet hij weten het niet te accepteren als Luque zich zal verzetten.

"Hij moet deze beslissing accepteren. Het is de beslissing van de club en niet van mij. Hij kan er niets aan doen en ik ook niet. Hij moet zich weer gaan concentreren op de club en aan het werk gaan."

Meer op The Evening Chronicle




Tags

luque newcastle roeder albert uitgelaten

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.




PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.845 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bardet belasting bla bosz business eredivisie feyenoord hendrikus jong kompas kou kroes ofwel oost praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen rvc sandler seat seizoenskaart skipper soccernews sparta utrecht voorkennis