Transparent
Inloggen
Sluiten

PSV Bulletin Board begroet 4500ste lid

1 januari 2001 22:56 - PSV Bulletin Board

Verslaggever: NvdL

In het oud en nieuw weekend 2000 heeft het 4500ste lid zich aangemeld op het PSV Bulletin Board Het Bulletin Board is de afgelopen jaren uitgegroeid tot d? ontmoetingsplaats voor PSV fans op Internet en blijft, ondanks de aanwezigheid van andere concurrerende PSV Bulletin Boards, snel stijgen in populariteit.

De keuze van de supportersvereniging om niet samen te werken met het PSV Netwerk Bulletin Board, maar een eigen Bulletin Board op te starten weerhoudt de PSV fans er niet van zich aan te sluiten bij de grootste Nederlandse voetbalcommunity.

Het Bulletin Board is voor de vele duizenden leden van PSV Netwerk een plaats waar elke dag even een blik op geworpen moet worden. In de afgelopen periode werden er door leden van PSV Netwerk op het Bulletin Board steeds meer goede initiatieven ontplooid welke werden overgenomen door PSV, supportersvereniging danwel de nieuw opgerichte PSV Fans United. (PFU)

Zo werkte het Bulletin Board samen met www.psv.nl om de geblesseerde Luc Nilis via steunbetuigingen een hart onder de riem te steken en konden een aantal supporters onlangs bij de treinstaking voor het duel tegen Fortuna via het Bulletin Board ternauwernood een CarpoolContact regelen.

Steeds vaker houden bezoekers van het Bulletin Board elkaar op de hoogte omtrent al het gepubliceerde PSV Nieuws. Het was dan ook niet verwonderlijk dat de primeur omtrent de transfer van Mateja Kezman naar het PSV Bulletin Board ging.

Inmiddels zijn de grenzen weer verlegd en wachten we in spanning af op het moment dat het PSV Bulletin Board zijn 5000ste lid kan begroeten. Deze magische barri?re hopen wij binnen een aantal maanden te slechten. Met hulp van jullie zijn we zo groot geworden en kunnen we alleen nog maar groter groeien. Maak vrienden of kennissen attent op onze site en het Bulletin Board en zorg ervoor dat de grootste Nederlandse voetbalcommunity nog groter groeit!

Nog geen lid van PSV Netwerk en het PSV Bulletin Board? Lid worden kan je door hier te klikken.

Meer op PSV Bulletin Board




Tags

bulletin supportersvereniging voetbalcommunity aangemeld aanwezigheid attent barri begroeten boards carpoolcontact duizenden fortuna kennissen kezman klikken magische mateja nilis ontmoetingsplaats ontplooid pfu populariteit primeur riem slechten steunbetuigingen ternauwernood treinstaking uitgegroeid verlegd verwonderlijk weerhoudt zorg

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

albert alcohol bakayoko brenet brobbey ehvdgxt excelsiorvriend gakpo izecson job koen lozano madueke maduro obelix obispo onzin paniek popcorn psvrijnwoude ridicuul rijbewijs roger santos sutalo trestena twente var xavisimons zusje