Transparent
Inloggen
Sluiten

Koeman: we trainen beter dan voorheen

19 januari 2007 19:26

Verslaggever: RvN

Ronald Koeman liet op PSV.nl weten met vertrouwen te kijken naar de herstart van de competitie. Volgens hem is de groep op de training erg goed bezig. ?Ik vind dat we op dit moment nog beter trainen dan voorheen.?

?Ik denk dat we er klaar voor zijn, maar echte zekerheid heb je nooit. Als je even in een stop hebt gezeten en je moet weer op gang komen en beginnen, dan heb je als coach altijd een lichte twijfel. Maar ik heb nu het gevoel van de periode voor de winterstop. Toch is het altijd afwachten hoe je eruit komt, dat is puur een gevoel. Als de kop eraf is, weet je weer waar je staat en waar je aan moet werken. Heerenveen is een ploeg die al jarenlang in de buurt van Europees voetbal speelt, we zijn voorbereid op een moeilijke wedstrijd. Zij missen een of twee jongens, maar wij ook.?

Meer op




Tags

koeman heerenveen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

bakayoko basarnhem berg boscagli bosz dams dest eredivisie feyenoord flamingo jong juve juventus karsdorp keuring lozano mauro nagalo ndala perisic peru rkc roglic schouten tillman uefa vaio veerman vuelta yonci