Transparent
Inloggen
Sluiten

Gomes verbijsterd door eerbetoon van PSV-fans

22 januari 2007 21:51

Verslaggever: MP

In het Brabants Dagblad laat Heurelho Gomes weten overdonderd en verbijsterd te zijn over het indrukwekkende eerbetoon aan de doelman. De Eindhovense aanhang had voor de gelegenheid de gehele West-tribune versierd met kleuren van de Braziliaanse vlag. Bovendien hing er een enorm spandoek met daarop een lovende tekst over de keeper en waren er twee megahandschoenen te bewonderen. De 25-jarige Braziliaanse keeper noemt het zelfs de mooiste triomf in zijn loopbaan.

"Sommige spelers krijgen zo'n eerbetoon aan het eind van hun carriere of als ze een club verlaten. Dat dit midden in het seizoen gebeurt, is heel erg bijzonder. Al het werk wat ik voor PSV doe en gedaan heb, wordt zo honderd keer terugbetaald. Dat geeft wel aan dat PSV een grote, hechte familie is. In alle geledingen van de club voel je warmte. Ik heb, door het overlijden van mijn vader, een moeilijk jaar gehad. Daarom is dit een heel belangrijk moment in mijn carri?re. Ik ben dankbaar dat ik dit heb mogen meemaken. Het is de mooiste prijs die ik ooit gewonnen heb. Ik hoop de fans ooit terug te kunnen betalen wat ze voor mij gedaan hebben. Ik zal ze proberen te bedanken met mijn werk op het veld", aldus een ge?motioneerde Gomes.

Meer op




Tags

eerbetoon gomes verbijsterd aanhang brabants carri heurelho megahandschoenen motioneerde overdonderd spandoek tekst terugbetaald triomf versierd vlag west

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.




PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.845 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke overmars praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage