Transparent
Inloggen
Sluiten

'Belangstelling Glasgow Rangers voor Culina'

25 januari 2007 19:15 - The Evening Times

Verslaggever: RvN

The Evening Times meldt dat Glasgow Rangers belangstelling zou hebben voor PSV'er Jason Culina. De Australier gaf eerder in een interview al aan graag naar Groot-Brittanie te willen. "Rangers is een enorm grote club. Als er echt interesse is voel ik me gevleid. Toen ik met Brian Laudrup bij Ajax speelde, vertelde hij me wat een fantastische club dat is. Ik heb echter nog een contract voor 18 maanden bij PSV en ik zal gedurende die tijd alles blijven geven. Het is echt aan de clubs, maar ooit zou ik wel een keer in Groot-Brittanie willen spelen."

Zijn Engelse zaakwaarnemer zag het wel zitten. "Een eventuele transfer is geheel aan PSV. Maar als je vraagt of Jason de juiste persoon is voor Rangers op dit moment, dan is het antwoord bevestigend. De fans zouden hem fantastisch vinden, hij zal scoren en voor elke meter vechten."

Meer op The Evening Times




Tags

rangers culina glasgow brittanie jason australier evening gevleid laudrup times

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.




PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.845 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke overmars praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage