Transparent
Inloggen
Sluiten

Koeman tevreden, Van Basten verheugd met beslissing Afellay

26 januari 2007 19:15

Verslaggever: RvN

Ronald Koeman heeft op de officiele website van PSV laten weten tevreden te zijn met de beslissing van Afellay. "Een goede beslissing van Ibrahim. Ik ben blij voor het Nederlands voetbal dat Ibrahim deze keuze heeft gemaakt. Hij is nog jong, maar heeft een fantastisch toekomst voor zich liggen. Ik hoop dat hij zijn stijgende lijn doortrekt en dat ook als volwaardig international laat zien." Ook Cocu noemde het een verstandige beslissing vanwege het vele reizen dat een keuze voor Marokko zou betekenen.

Bondscoach Van Basten heeft laten weten verheugd te zijn met de beslissing van Afellay. "Ik ben blij dat Ibrahim heeft aangegeven ook in de toekomst voor Nederland te willen uitkomen. Hij is een goede voetballer met veel kwaliteiten, die, als hij zich blijft ontwikkelen zoals nu bij PSV, waarschijnlijk komende jaren een belangrijke rol kan spelen voor Oranje. Ik ben me er van bewust dat hij voor een zeer moeilijke keuze stond. Hoewel hij is geboren en opgegroeid in Nederland, weet ik dat hij zich in zijn hart ook erg verbonden voelt met Marokko en de Marokkaanse gemeenschap. Het is belangrijk dat hij alle tijd heeft genomen om tot een weloverwogen keuze te komen."

Meer op




Tags

afellay basten koeman marokko nederland cocu doortrekt gemeenschap jong oranje stijgende volwaardig

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.




PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla business dichterbij eredivisie feyenoord kompas kou kroes madueke oost overmars praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen rvc sandler seat skipper soccernews sparta utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte