Transparent
Inloggen
Sluiten

Wie wordt de nieuwe aanvaller? alleen Edison Cavani genoemd

26 januari 2007 21:12

Verslaggever: RvN

Ronald Koeman liet donderdag nog weten erop te rekenen dat PSV nog voor de transferdeadline een extra aanvaller haalt. Volgens de berichten is de interesse verlegd naar een vleugelaanvaller. Namen vallen er in de media echter nauwelijks meer.

De enige naam die de laatste dagen in de Zuid-Amerikaanse media nog af en toe in verband werd gebracht met PSV is die van Edison Cavani. De spits van Uruguay maakt momenteel furore op het Zuid-Amerikaans kampioenschap onder 20 waar hij met zeven doelpunten topscorer is. Cavani zou echter nadrukkelijk in de belangstelling staan bij Milan, Palermo en met name Juventus.

Of er daadwerkelijk interesse is van PSV is maar de vraag. De link met PSV is snel gelegd, zeker aangezien PSV goed vertegenwoordigd is op het toernooi om het Zuid-Amerikaans kampioenschap met onder andere Piet de Visser. Daarnaast moet de speler van Danubio een slordige 5 miljoen euro opbrengen. Dat lijkt een bedrag dat op dit moment niet in de mogelijkheden van PSV ligt, zeker voor een spits 'erbij'.

De 19-jarige spits maakte in 2006 zijn debuut in het eerste elftal van Danubio. De topclub in Uruguay, voor het laatst kampioen in 2004, leidde eerder ?lvaro Recoba, Ruben Sosa, Marcelo Zalayeta, Ruben Oliveraen Diego Forl?n op. Tot aan het toernooi in Paraguay was hij voor de internationale voetbalwereld eigenlijk onbekend.

Meer op




Tags

cavani edison danubio ruben uruguay diego forl furore juventus koeman lvaro marcelo milan oliveraen palermo paraguay recoba slordige sosa topscorer transferdeadline verlegd visser zalayeta

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.




PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla business dichterbij eredivisie feyenoord kompas kou kroes madueke oost overmars praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen rvc sandler seat skipper soccernews sparta utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte