Transparent
Inloggen
Sluiten

Luque weigerde te spelen voor Newcastle United woensdag

2 februari 2007 10:28

Verslaggever: RvN

Het Algemeen Dagblad meldt in een reconstructie van een week transferonderhandelingen bij PSV dat Newcastle United dinsdag de al rondgekomen overgang van Luque blokkeerde omdat Everton zich had gemeld voor de aanvaller. Luque wilde echter alleen naar PSV. De aanvaller weigerde woensdagavond op de bank plaats te nemen voor het competitieduel van Newcastle United. Ondertussen onderhandelde PSV met NEC vanaf woensdagmiddag over de transfersom, maar kwam daar niet uit. Om 21.00 uur kreeg de club nog een fax van Newcastle dat het nog steeds in onderhandeling was met een aanvaller en dat ze Luque pas vrij wilden geven als dat rond zou komen. Zoals bekend gebeurde dat niet.

Meer op




Tags

luque newcastle blokkeerde everton fax onderhandelde rondgekomen transferonderhandelingen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.




PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.844 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla business dichterbij eredivisie feyenoord kompas kou kroes madueke oost overmars praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen rvc sandler seat skipper soccernews sparta utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte