Transparent
Inloggen
Sluiten

Nederlaag Simons, zege Da Costa

7 februari 2007 23:00

Verslaggever: RvN

Het Nederlands elft won woensdag met 4-1 van het Rusland van Guus Hiddink. Kromkamp had vanwege familie-omstandigheden het trainingskamp op dinsdag al verlaten.

Timmy Simons stond niet in de basis in het nationale elftal van Belgie. De bondscoach wilde jongere spelers de kans geven in de interland tegen Tsjechie. Toch kwam hij na 35 minuten al in het veld voor Vermaelen. Toen stond het al 0-1 voor Tsjechie. Het zou uiteindelijk in een 0-2 nederlaag voor de Belgen eindigen.

Dinsdag al speelde Portugal tegen Brazilie. De Portugezen wisten de Brazilianen te verslaan. PSV verdediger Manuel da Costa bleef op de bank. Alex had zoals bekend afgezegd voor het Braziliaanse elftal vanwege een blessure. Gomes was niet opgeroepen.

Meer op




Tags

costa simons tsjechie belgie elft gomes hiddink jongere kromkamp portugal rusland timmy trainingskamp vermaelen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.




PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.844 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla business dichterbij eredivisie feyenoord kompas kou kroes madueke oost overmars praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen rvc sandler seat skipper soccernews sparta utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte