Transparent
Inloggen
Sluiten

Weer puntverlies voor PSV! 1-1 tegen Sparta

11 februari 2007 16:23

PSV heeft voor de derde keer op rij niet weten te winnen in de Nederlandse competitie. Na twee nederlagen op rij kwam de ploeg niet verder dan een 1-1 gelijkspel tegen Sparta.

Na een goede start van Sparta had PSV niet veel te vrezen voor de Rotterdammers. Het duurde echter tot vlak na rust voordat PSV op voorsprong kwam. Koeman zette Afellay na rust op de rechterflank, waaruit direct gevaar kwam. Dat leverde ook de 0-1 op. Bij een voorzet die door de keeper werd verwerk, kon Culina de rebound binnenschieten.

PSV leek vervolgens op het gemak de wedstrijd uit te spelen. Het tempo ging omlaag, maar te vrezen had de ploeg eigenlijk niks. Vanuit het niets veel echter een kwartier voor tijd de 1-1. Een schot van Medujanin was onhoudbaar in de verre hoek voor Gomes.

In het vervolg waren er voor beide goals nog spannende momenten. In de laatste minuut maakte PSV nog aanspraak op een penalty na een handsbal van Ayodele Adelaye. De scheidsrechter zag het echter niet.




Tags

sparta aanspraak adelaye afellay ayodele binnenschieten culina gemak gomes handsbal koeman medujanin onhoudbaar rebound rechterflank verwerk

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke overmars praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage