Transparent
Inloggen
Sluiten

PSV wint eindelijk weer eens: 0-2 bij Heracles

17 februari 2007 21:51

Na drie duels zonder zege wist PSV eindelijk weer eens te winnen. Op het kunstgras van Almelo werd Heracles met 0-2 verslagen. Het niveau van de Eindhovenaren was echter minder dan in de voorgaande wedstrijden. Farfan en Tardelli beslisten in de slotfase de wedstrijd.

PSV had het zeker in de eerste helft moeilijk met het opportunistische voetbal van Heracles. Met name de kopsterke Friend was steeds gevaarlijk voorin. Aan de andere kant kon PSV veel te weinig kansen creeren. Alleen Cocu kwam twee keer in kansrijke positie voor de goal.

In de tweede helft had PSV meer balbezit, maar leek PSV het toch niet te kunnen afdwingen. In de 74ste minuut viel de goal toch. Maas verdedigde de bal slecht, Farfan kon meenemen en achter de keeper tikken. Na de 0-1 kon PSV het uitspelen. Na een prachtige aanval miste Tardelli een niet te missen kans. In blessuretijd maakte hij dat goed door zijn eigen kans te creeren en vanuit een moeilijke hoek binnen te schieten.




Tags

heracles farfan tardelli almelo beslisten cocu friend kansrijke kopsterke maas opportunistische verdedigde

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.846 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke overmars praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage