Transparent
Inloggen
Sluiten

Koeman: hopelijk brengt zege de ommekeer

17 februari 2007 22:16

Ronald Koeman liet na afloop weten te hopen dat de zege op Heracles voor de ommekeer zorgt bij PSV. "Zekerheid heb je nooit" aldus Koeman. "Door te winnen kan je hier uitkomen. Er was vanavond te weinig goed voetbal. Ik wijt dat aan de mentale kwestie. Iedere keer komt er weer een stukje druk bij als je steeds niet wint. Daarbij speelden we hier op kunstgras. Daarom kijk ik niet naar de uitvoering. Door te winnen moeten we hier uitkomen."

"Er was weinig goed voetbal. Maar we hebben wel gevochten als team. De 0-1 was een bevrijding in een moeilijke fase van de wedstrijd. Geen van de teams was de bovenliggende partij. Je ziet dat de ploeg meer als voorheen zoekende was. Als je dit soort wedstrijden wint, wordt de rust groter. Dit geeft dan weer extra vertrouwen."




Tags

koeman bevrijding heracles kwestie uitvoering wijt zoekende

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.846 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla business dichterbij eredivisie feyenoord kompas kou kroes madueke oost overmars praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage