Transparent
Inloggen
Sluiten

ED: Verhuur Kralj definitief, Stinga op zijspoor

8 januari 2001 07:58 - Eindhovens Dagblad

Verslaggever: RvW

Het Eindhovens Dagblad meldt dat er gisteren eindelijk overeenstemming is bereikt met Partizan Belgrado over de huur van Ivica Kralj. De keeper zal, nadat vandaag alle papieren geregeld zijn, naar Joegoslavie afreizen. Hij is voor de rest van het seizoen aan de Joegoslavische club verhuurd.

Ovidiu Stinga, voor het vorige WK nog gekozen tot beste speler van PSV, is inmiddels helemaal op een zijspoor terecht gekomen. De middenvelder, van wie het contract aan het einde van het seizoen afloopt, krijgt geen nieuw contract aangeboden, zo meldt het Eindhovens Dagblad. Hij is, na de ernstige blessure die hij op het WK opliep, nooit meer de oude geworden. Stinga ontbreekt ook in de selectie welke is afgereisd naar Gran Canaria.

Meer op Eindhovens Dagblad




Tags

stinga kralj zijspoor canaria gran huur ivica joegoslavie joegoslavische ovidiu partizan

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.845 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

babadi bakayoko bardet bla boscagli bosz business dest eredivisie feyenoord jong kern kroes lozano mauro oost pepi praag ramalho ruilen schouten seat skipper sparta teze til tillman utrecht veerman voorkennis