Transparent
Inloggen
Sluiten

Boerenkiel cadeau voor Arsenal fans

18 februari 2007 23:35

In het Eindhovens Dagblad meldt Marieke Berkvens van CityDynamiek dat die organisatie voorafgaand aan PSV-Arsenal 2000 boerenkielen zal uitdelen aan Arsenal fans. Op de achterzijde staat het Arsenallogo in de kleuren rood en geel. Op de voorzijde een grafische afbeelding van het PSV-stadion, het bekende gloeilampje en het Bavaria-logo.

?We willen de voetbalsupporters om een leuke manier welkom heten en meteen kennis laten maken met het carnavalsfeest. En de kiel is dan toch echt de basis. Bovendien zijn ze zo op straat goed te herkennen. De bedoeling is dat ze ook gezellig in het feestgedruis mee kunnen vieren.?




Tags

arsenal boerenkiel cadeau achterzijde arsenallogo bavaria berkvens boerenkielen carnavalsfeest citydynamiek feestgedruis gezellig gloeilampje grafische herkennen heten kiel logo marieke uitdelen voetbalsupporters voorzijde

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.845 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato hendrikus izecson jevon jong koen kou kroes madueke manolev praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler shevchenko skipper slot tuchtcommissie vip wedstrijdrapportage