Transparent
Inloggen
Sluiten

Wenger stelt twijfels bij relatie PSV en Chelsea

20 februari 2007 22:09 - FCUpdate.nl

Verslaggever: RvN

Arsene Wenger stelde voorafgaand aan het treffen tussen PSV en Arsenal twijfels bij de relatie van PSV met Chelsea. "Het is duidelijk dat er een band is tussen beide clubs. Niemand lijkt echter precies te weten wat deze relatie inhoudt en wat allemaal binnen de reglementen valt."

Wenger noemt het feit dat Chelsea spelers zoals Alex in Eindhoven stalt, 'vrij bizar'. De coach vindt het vooral vreemd dat Chelsea blijkbaar samenwerkt met een team dat, in de Champions League, toch gerekend kan worden als een concurrent. "Wij werken ook samen met Beveren, maar die ploeg speelde niet in de Champions League. PSV en Chelsea daarentegen spelen wel samen in de Champions League. Ik vind daarom dat het voor iedereen duidelijk moet zijn welke speler eigendom is van welke club."

Meer op FCUpdate.nl




Tags

chelsea wenger arsenal arsene beveren bizar eigendom reglementen samenwerkt stalt

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.




PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.845 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke overmars praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage