Transparent
Inloggen
Sluiten

PSV heeft last van sinaasappelgooier

10 januari 2001 13:33 - Eindhovens Dagblad

Verslaggever: NvdL

De PSV selectie heeft op Gran Canaria last van een sinaasappelgooier. Tijdens de trainingen probeert een nog onbekend persoon, de spelers van PSV al twee dagen lang te raken met sinaasappels. Tot op heden overigens nog met weinig succes.

Keer op keer dalen ingesneden sinaasappels neer voor de voeten van de spelers of technische staf van de Eindhovenaren. Door de inkerving spatten de sinaasappels gelijk uit elkaar als ze op de grond komen.

Het trainingsveld is gelegen tussen een weg en een wooncomplex en ligt een stuk lager dan de omringende huizen. Derhalve zijn de spelers een simpel doelwit. Eerst werd gedacht aan een kwajongens streek, maar door het herhaaldelijk gooien over een grote afstand, waardoor het onwaarschijnlijk lijkt dat de gooier een kind is, werd uiteindelijk toch de politie ingeschakeld. Tot op heden is de gooier nog niet gepakt.

Meer op Eindhovens Dagblad




Tags

sinaasappelgooier sinaasappels gooier canaria dalen doelwit gran herhaaldelijk huizen ingesneden inkerving kind kwajongens omringende onwaarschijnlijk spatten streek wooncomplex

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke overmars praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage