Transparent
Inloggen
Sluiten

Prioriteit versterkingen ligt bij de aanval

3 maart 2007 12:08

Verslaggever: RvN

Ronald Koeman liet gisteren al weten dat hij volgend seizoen vijf of zes spitsen in de selectie wil hebben. De prioriteit ligt komende zomer overduidelijk bij de aanval. Het Eindhovens Dagblad en het Algemeen Dagblad berichten daar uitgebreid over.

"We hopen niet dat ze beiden vertrekken, maar als er een club komt die het vastgestelde bedrag wil betalen, zijn we de speler kwijt", zei Koeman over Farfan en Kone in het Eindhovens Dagblad. Daarnaast is de kans groot dat de contracten van Patrick Kluivert en Diego Tardelli niet worden verlengd.

Zeker is de komst van de jonge Braziliaanse spits Jonathan Reis, die voor vijf jaar is vastgelegd en nu voor Westerlo-reserves uitkomt. Romano Denneboom, die transfervrij weg mag bij NEC, staat nog altijd op zijn verlanglijstje. "Afgelopen winter zagen we hem niet als een noodgreep", gaf Koeman aan. Ook Albert Luque is wat hem betreft van harte welkom. "De liefde is niet over en dat geldt voor beide partijen. Als Glenn Roeder trainer van Newcastle United blijft, zal Luque ook volgend seizoen niet spelen en is hij van harte welkom."

Meer op




Tags

koeman luque albert denneboom diego farfan glenn jonathan kluivert kone liefde newcastle noodgreep reserves roeder romano tardelli vastgestelde verlanglijstje westerlo

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.




PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn dichterbij eredivisie feyenoord flamingo hendrikus jong koen kou kroes madueke manolev praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip waarheidsgehalte wedstrijdrapportage