Transparent
Inloggen
Sluiten

Blessures voor Kone en Gomes

7 maart 2007 22:59

Na de euforie van de kwalificatie voor de Champions League is er weer overwerk voor de medische staf om de ploeg klaar te stomen voor de slotfase van de competitie.

Kone lijkt daarbij het grootste vraagteken. In de slotfase van de eerste helft moest Arouna Kone van het veld met een knieblessure nadat hij zijn knie verstrekte. Met een bandage probeerde hij het nog wel, maar hij kon echt niet verder.

Ook Gomes kampt met een lichte blessure. Die leek hij op te lopen bij het juichen na het doelpunt van Alex. In de laatste minuten greep hij vervolgens enkele malen naar zijn been en liep hij enigszins hinkend rond. Hij kon het duel echter gewoon uitspelen.




Tags

kone gomes bandage euforie kwalificatie malen overwerk verstrekte vraagteken

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.841 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kou kroes madueke malaise manolev praag psvrijnwoude ramalho renners romario rvc santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie vip wedstrijdrapportage