Transparent
Inloggen
Sluiten

Liverpool tevreden met loting PSV

9 maart 2007 13:24

Verslaggever: RvN

Terwijl Liverpool de door de PSV fans minst gewenste tegenstander was, was PSV bij de Liverpool fans duidelijk de meest gewenste tegenstander, zo bleek uit een poll op de officiele website van Liverpool. Direct na de loting werd er op de diverse internetfora van de Engelsen dan ook blij geloot met de loting van PSV en alvast vooruitgekeken naar het mogelijke treffen in de halve finale tegen Chelsea.

Ook vanuit Liverpool werd met enthousiasme gereageerd. 'het is een van de betere lotingen voor ons en we kijken er naar uit om tegen PSV te mogen spelen' aldus een woordvoerder van de club. 'We beginnen het gevoel te krijgen dat dit het jaar van Liverpool wordt. Laten we hopen dat we het kunststukje opnieuw kunnen uithalen,' zo droomde hij alvast van een Champions League zege.

Bij Liverpool gaat Peter Crouch vandaag onder het mes. Hij werkt er naar toe om juist voor het eerste duel tegen PSV weer op tijd fit te geraken.

Meer op




Tags

liverpool chelsea crouch droomde internetfora kunststukje poll uithalen vooruitgekeken

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.




PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.846 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

arensman babadi bakayoko bardet basarnhem bayern bella bergwijn bommel boscagli bosz bovenkant connor dest driouech eredivisie jong kern kotchap lozano mauro oost ruilen sangare schouten shevchenko sparta teze til tillman