Transparent
Inloggen
Sluiten

Oproep sfeergroepen: Kom op 17 maart naar de training!

12 maart 2007 19:18 - PSV Zuipsite

Verslaggever: RvN

Aanstaande zondag kan PSV de strijd om de landstitel bijna definitief beslissen, door in eigen huis af te rekenen met Ajax. Om de spelers op scherp te stellen hebben supporters van Vak X en Vak T besloten met een grote groep de laatste training voorafgaand aan deze wedstrijd (zaterdag a.s. 14.00 uur. Let op deze tijd is onder voorbehoud! Houdt het PSV Netwerk in de gaten voor de juiste tijd!) bij te wonen, om een zo echte 'Herdgang Madness' te creeeren.

De sfeergroepen hopen met dit initiatief de spelers net dat beetje extra motivatie mee te geven in aanloop naar de topper tegen Ajax. Want, zoals Koeman al aangaf, zondag moet er een kampioensschap binnengehaald worden!

En daarbij is jullie steun enorm belangrijk! Vak X en T willen daarom zoveel mogelijk supporters oproepen om zaterdag de laatste training bij te wonen! Want eendracht maakt macht!

Vak X en Vak T

Meer op PSV Zuipsite




Tags

binnengehaald creeeren eendracht herdgang kampioensschap koeman landstitel macht madness motivatie topper voorbehoud

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.




PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kou kroes madueke manolev praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie vip wedstrijdrapportage