Transparent
Inloggen
Sluiten

Blessure Alex heeft geen gevolgen voor kansen op werkvergunning in Engeland

13 maart 2007 07:23 - De Telegraaf

Verslaggever: RvN

De Telegraaf meldt dat de blessure van Alex geen gevolgen heeft op de kansen van Alex om in Engeland een werkvergunning te krijgen. Aan het juiste percentage van het aantal interlands over de afgelopen twee jaar zou de Braziliaanse international sowieso niet komen als hij de komende interlands zou hebben gespeeld. Naast die regel is er ook nog een speciale commissie van de FA die bijzondere gevallen behandelt. Als Chelsea komende zomer Alex naar Londen wil halen, zal er een verzoekschrift ingediend worden bij deze commissie. Het hoofdcriterium voor de FA-commissie is dat spelers hebben laten zien over exceptionele kwaliteiten te beschikken en dat heeft Alex (onder andere) tegen Arsenal gedaan, dus dat opent wellicht perspectieven voor Chelsea.

Meer op De Telegraaf




Tags

engeland werkvergunning chelsea arsenal exceptionele hoofdcriterium londen telegraaf verzoekschrift

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.




PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.844 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bla business dichterbij dwhm eredivisie exzfoxsy feyenoord kompas kou kroes madueke oost overmars praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen rvc sandler seat skipper soccernews sparta utrecht voorkennis waarheidsgehalte