Transparent
Inloggen
Sluiten

LET OP: zaterdagmiddagtraining PSV in aanloop naar Ajax verplaatst naar Philips Stadion vanwege sfeeractie

15 maart 2007 18:54

Verslaggever: RvN

PSV.nl meldt dat de laatste training van de PSV selectie in aanloop naar het duel tegen Ajax is verplaatst naar het Philips Stadion. Afgelopen week deden de sfeergroepen van Vak X en Vak T op deze site de oproep om met zoveel mogelijk mensen naar de laatste training te komen om de ploeg te ondersteunen en op scherp te zetten.

Vanwege de verwachte toeloop en het feit dat de A1 zaterdagmiddag een duel speelt op De Herdgang is besloten voor de training uit te wijken naar het Philips Stadion.

de oproep nogmaals:
Aanstaande zondag kan PSV de strijd om de landstitel bijna definitief beslissen, door in eigen huis af te rekenen met Ajax. Om de spelers op scherp te stellen hebben supporters van Vak X en Vak T besloten met een grote groep de laatste training voorafgaand aan deze wedstrijd (zaterdag a.s. 14.00 uur. Let op deze tijd is onder voorbehoud! Houdt het PSV Netwerk in de gaten voor de juiste tijd!) bij te wonen, om een zo echte 'Herdgang Madness' te creeeren.

De sfeergroepen hopen met dit initiatief de spelers net dat beetje extra motivatie mee te geven in aanloop naar de topper tegen Ajax. Want, zoals Koeman al aangaf, zondag moet er een kampioensschap binnengehaald worden!

En daarbij is jullie steun enorm belangrijk! Vak X en T willen daarom zoveel mogelijk supporters oproepen om zaterdag de laatste training bij te wonen! Want eendracht maakt macht!

Vak X en Vak T

Meer op




Tags

herdgang sfeeractie zaterdagmiddagtraining binnengehaald creeeren eendracht kampioensschap koeman landstitel macht madness motivatie toeloop topper voorbehoud wijken

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.




PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke overmars praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage