Transparent
Inloggen
Sluiten

Gratis met de trein naar PSV-Ajax met boekenweekgeschenk

15 maart 2007 22:47

PSV Netwerk lid Nijeveen gaf op het PSV forum de uitstekende tip voor PSV fans die op behoorlijke afstand van Eindhoven wonen en naar PSV-Ajax zullen komen.

Op zondag 18 maart kan iedereen op vertoon van het Boekenweekgeschenk De Brug van Geert Mak de hele dag gratis met NS reizen. Het is voor de zesde keer dat NS, hoofdsponsor van de Boekenweek, deze mogelijkheid biedt. Het aanbod geldt voor de 2e klas en voor alle binnenlandse treinen van NS.

Het Boekenweekgeschenk wordt tijdens de Boekenweek (14 t/m 24 maart) aangeboden door de boekhandel bij besteding van tenminste 11,50 euro aan Nederlandstalige boeken.




Tags

boekenweekgeschenk boekenweek trein besteding boekhandel brug geert hoofdsponsor klas mak nederlandstalige nijeveen tip treinen vertoon

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.845 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kou kroes madueke manolev nederland praag psvrijnwoude renners romario rvc santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie utrecht vip wedstrijdrapportage