Transparent
Inloggen
Sluiten

OB: Drie PSV'ers missen interlands door blessures

19 maart 2007 17:10

Jefferson Farfan, Jason Culina en Xiang Sun hebben zich maandagmorgen afgemeld voor de interlands waarvoor ze waren opgeroepen. De drie spelers van PSV kampen met blessures en blijven daarom in Eindhoven om te herstellen.

De Chinees Sun heeft een knieblessure. Farfan, die voor Peru had moeten voetballen en de Australier Culina hebben spierklachten die waarschijnlijk zijn veroorzaakt door overbelasting.

Zes andere spelers van PSV die zijn opgeroepen voor interlands, spelen wel. Onder hen is Ibrahim Afellay die mogelijk zaterdag zijn debuut maakt in Oranje.

Trainer Ronald Koeman gaf zondag na de verloren topper tegen Ajax (1-5) al aan te hopen dat enkele spelers niet zouden afreizen voor diverse interlands. Koeman heeft veel blessures in zijn selectie en staat in de competitie en Champions League voor cruciale weken.




Tags

culina farfan koeman sun afellay australier jason oranje overbelasting peru spierklachten topper xiang

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

albert alcohol bakayoko brenet brobbey ehvdgxt excelsiorvriend gakpo izecson job koen lozano madueke maduro obelix obispo onzin paniek popcorn psvrijnwoude ridicuul rijbewijs roger santos sutalo trestena twente var xavisimons zusje