Transparent
Inloggen
Sluiten

Oproep om de club te steunen bij komende uitwedstrijden

21 maart 2007 18:55

Verslaggever: RvN

Zowel vanuit de club, supportersvereniging als de diverse fangroepen wordt de oproep gedaan om met zoveel mogelijk fans naar de laatste drie uitwedstrijden af te reizen om PSV naar het landskampioenschap te schreeuwen.

PSV heeft besloten het initiatief te steunen door de fans 11 euro korting te geven op de combireis en de normale toeslagen op de kaartprijzen voor uitwedstrijden voor het kaartverkoopsysteem en de veiligheidskosten niet door te berekenen aan de fans. Zie meer informatie op PSV.nl

Ook de Sfeergroepen van Vak X en Vak T doen die oproep:


Oproep Steun PSV in Breda!

De competitie nadert haar einde, de krachten van (de kleine selectie van) PSV beginnen weg te vloeien en de 1-5 nederlaag thuis tegen Ajax was een aardige klap in het gezicht. Enkele dagen daarna verdwijnt het gevoel van teleurstelling voor een gevoel van strijd!

PSV gaat zelf voorop in de strijd en wil er 'alles' aan doen om PSV de laatste wedstrijden van de competitie door te loodsen naar de derde titel op rij. PSV heeft in samenspraak met de Supporters Vereniging besloten dat de combiprijs voor NAC Breda - PSV (31 maart aanstaande) wordt verlaagd van 24 euro naar slechts 14 euro! (Wellicht dat de prijs zelfs naar 9 euro wordt gezet). Wij als supporters kunnen zeker niet achterblijven en moeten zorgen voor een 12e man in Breda. Er kunnen maximaal 20 bussen (800 supporters) naar Breda. De verkoop loopt nog tot en met 30 maart dus de bussen kunnen en moeten vol!

Kaarten zijn te boeken via PSV Uitwedstrijd.NL en kosten 14 euro, voor deze wedstrijd is een uitkaart verplicht. De bussen vertrekken om 17.30 uur van het parkeerterrein aan de westzijde van het Philips Stadion. Een alternatief opstappunt is parkeerplaats Molenheide in Gilze-Rijen, gelegen aan de A58 tussen afslag 12 en 13. Indien je hiervan gebruik wilt maken, dan kun je dit bij het boeken vermelden.

Bij voldoende belangstelling rijdt er een Randstadbus. Om de Randstadbus te boeken selecteer je op PSV Uitwedstrijd.NL de wedstrijd "NAC Breda ? PSV Randstadbus". De Randstadbus vertrekt om 17.30 uur vanuit Woerden.

Aarzel dus niet en boek die reis naar Breda en laat zien dat er maar een club is in Brabant. Steun PSV! "En komen er tijden van veel tegenslag...."

Namens de sfeergroepen van VAK X en VAK T

Meer op




Tags

randstadbus nac aarzel achterblijven afslag berekenen boek combiprijs combireis fangroepen gilze kaartprijzen kaartverkoopsysteem korting krachten landskampioenschap loodsen molenheide opstappunt parkeerplaats parkeerterrein rijdt rijen selecteer supportersvereniging titel toeslagen uitkaart veiligheidskosten verlaagd westzijde woerden

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.




PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.844 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

arensman babadi bakayoko bardet bayern bla boscagli bosz business crockett dest feyenoord jong kern kroes lozano mauro oost pepi praag ruilen schouten seat skipper sparta teze til tillman utrecht voorkennis