Transparent
Inloggen
Sluiten

Zaakwaarnemer 12-jarige Turk claimt interesse PSV

22 maart 2007 21:36

Verslaggever: RvN

Volgens de zaakwaarnemer van de pas 12-jarige Muhammed Demirci is PSV een van de clubs die belangstelling heeft getoond voor zijn pupil. Andere clubs zouden Arsenal, diverse Duitse clubs en Barcelona zijn. Bij de laatste werkte hij inmiddels een proeftraining af. Volgens Spaanse media zou Barcelona bereid zijn een bedrag tot wel 3 miljoen euro te betalen voor de 12-jarige. Of dat op waarheid berust is maar zeer de vraag. Volgens de zaakwaarnemer heeft de familie van Muhammed Demirci besloten dat hij zeker nog een tot twee jaar in Turkije zal blijven. "Al zou het sneller kunnen gaan als een club de hele familie samen met Muhammed wil halen." Barcelona zou dat niet aangeboden hebben, waardoor de deal voorlopig is afgeketst. Hij blijft nu bij Besiktas.

Beelden:

Meer op




Tags

barcelona muhammed demirci turk arsenal berust besiktas proeftraining pupil turkije waarheid

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.




PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.844 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bla business dichterbij dwhm eredivisie feyenoord kompas kou kroes madueke oost overmars praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen rvc sandler seat skipper soccernews sparta utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte