Transparent
Inloggen
Sluiten

Mexico: Salcido drie tot vier weken uit roulatie, Hugo Sanchez boos op medische staf PSV

23 maart 2007 19:50 - Terra

Verslaggever: RvN

Hugo Sanchez heeft vandaag laten weten dat Salcido te geblesseerd is om uit te komen voor de komende twee wedstrijden van het nationale elftal. De bondsarts van Mexico heeft de verdediger onderzocht en heeft een medisch plan opgezet. Hij zou daar wel voor geopereerd moeten worden in Nederland. Volgens de arts is Salcido dan zeker drie tot vier weken uit de roulatie. Indien het met rust moet genezen zou dat 12 tot veertien weken duren.

In een reactie liet Hugo Sanchez weten zeer geirriteerd te zijn over de houding van PSV en de manier waarop met de blessure van Salcido is omgegaan. Volgens hem mag dat bij een club in een 'eerste wereldland' niet gebeuren en hadden ze hem nooit op mogen stellen tegen Ajax. De verdediger ging overigens tegen de wens van PSV naar Mexico om in actie te komen voor het nationale elftal.

Meer op Terra




Tags

salcido mexico sanchez arts bondsarts genezen nederland wereldland

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.




PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.844 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn dichterbij eredivisie feyenoord flamingo hendrikus jong koen kou kroes madueke manolev praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip waarheidsgehalte wedstrijdrapportage