Transparent
Inloggen
Sluiten

Afellay: morgen afwachten op reactie blessure

28 maart 2007 23:26

Verslaggever: RvN

Afellay kon na afloop nog weinig zeggen over de blessure waarmee hij uiteindelijk toch van het veld moest. De middenvelder van PSV liet weten wel wat pijn te hebben, maar de reactie morgen af te moeten wachten, alvorens meer duidelijkheid te hebben over de ernst. De middenvelder was verder tevreden over zijn debuutwedstrijd voor Oranje. Hij liet weten vooraf wel nerveus te zijn geweest, maar dat hij mede door de steun van zijn ploeggenoten dat eigenlijk bij het betreden van het veld al van zich af kon schudden.

Afellay kreeg na afloop positieve kritieken van de analisten (zo wil Gullit hem wel een aantal duels achter elkaar zien in Oranje) en bondscoach Marco van Basten. De bondscoach liet weten dat de technische staf zeer tevreden is over hetgeen Afellay liet zien op de trainingen en in de wedstrijd. De controle van de jonge middenvelder en diens vermogen het spel te verplaatsen spreken Van Basten erg aan.

Meer op




Tags

afellay basten oranje betreden debuutwedstrijd gullit kritieken schudden

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.




PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.844 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bla business dichterbij dwhm eredivisie feyenoord kompas kou kroes madueke oost overmars praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen rvc sandler seat skipper soccernews sparta utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte