Transparent
Inloggen
Sluiten

Soap Salcido neemt vervelende vorm aan

30 maart 2007 20:43

Verslaggever: RvN

De soap rond de blessure van Salcido lijkt maar door te gaan en neemt zo langzamerhand een vervelende vorm aan die alleen verliezers kent. In Mexico is ge?rriteerd gereageerd door de bondscoach op de beslissing van PSV Salcido niet te laten opereren en hem zelfs geen rust te geven.

Salcido zelf zou volgens het doorgaans betrouwbare ESPN in een radio-interview hebben laten weten grote twijfels te hebben, maar onder druk te staan om toch te spelen. Volgens hem zou de PSV arts een andere diagnose hebben gesteld als de Mexicaanse maar wel aangegeven hebben dat hij twee tot drie weken rust zou moeten houden. Salcido zou geen extra risico lopen door te spelen op het verergeren van de blessure, maar bij een nieuwe tik op dezelfde plek wel veel verder van huis te zijn. Volgens Salcido heeft hij lang met Koeman gesproken en heeft die benadrukt dat hij Salcido wil laten spelen tegen NAC en Liverpool. De Mexicaan gaf echter aan dat zijn gezondheid voorop staat en hij uiteindelijk de beslissing zal nemen.

Op PSV.nl was Koeman echter uitgesproken. Hij vindt het vervelend dat er in Mexico veel gezegd en geschreven is over de blessure van Carlos Salcido, ook door de bondscoach. ?Daar doen wij niet aan mee. Ik ga nog proberen om daarover met Hugo Sanchez te bellen, we waren heel verbaasd over de berichtgeving. Bekend is dat hij een tik op de heup heeft gehad. Carlos is naar Mexico gegaan om te spelen en trainen, waarna hij weer een tik kreeg. Hun dokter vond het nodig om naar het ziekenhuis te gaan, met allerlei verhalen daar omheen. Dat zijn allemaal indianenverhalen. PSV heeft toen ge?ist dat hij terug zou komen en nu wordt de indruk gewekt dat hij daar niet wil spelen en bij ons wel. Salcido wil echter altijd spelen, voor wie dan ook. Zijn blessure is verbeterd en als je hem ziet trainen en spelen kun je niet voorstellen dat er zo?n verhaal van wordt gemaakt. Hij speelt morgen gewoon. De blessure is nog steeds een beetje aanwezig, maar er is geen risico om door te trainen en te spelen. Ik vind dat een bondscoach moet weten dat het niet zo gaat?, aldus Koeman in een uitgebreide reactie op alle verhalen rondom de Mexicaanse verdediger.

Ongeacht wie er gelijk heeft, heeft het imago van PSV de afgelopen dagen in ieder geval een hele vervelende deuk opgelopen in Midden-Amerika.

Meer op




Tags

salcido koeman mexico soap carlos amerika arts deuk diagnose dokter espn heup imago indianenverhalen ist liverpool nac rriteerd sanchez verergeren verliezers

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.




PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.846 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke overmars praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage