Transparent
Inloggen
Sluiten

Feh?r heeft het weer naar zijn zin bij PSV

31 maart 2007 17:05 - BN De Stem

Verslaggever: RvN

In BN De Stem laat Feh?r weten het weer naar zijn zin te hebben bij PSV. "Na drie jaar was ik het plezier in het voetballen natuurlijk een beetje kwijtgeraakt. Dat plezier is na de zomer weer helemaal terug. Ondanks het feit dat ik weinig speel. Ik weet gewoon dat ik achteraf gezien de juiste keuze heb gekozen door hier te blijven. Mentaal voel ik me sterk. Ik train goed, ik ben gezond - ik heb nog geen training gemist - ik ben altijd positief. Het enige jammere is dat de trainer een andere keuze maakt. Dat heeft hij me ook verteld en daar heb ik me bij neer te leggen. Dat doe ik zonder problemen. Want het clubbelang gaat altijd boven mijn eigen belang."

Feh?r voelt dit jaar voor het eerst dat hij het op het niveau zit dat nodig is bij PSV te kunnen slagen. "Daarom blijf ik er ook in geloven." Hij speelde mee tegen RKC en Excelsior. Maar ook in de Champions League tegen Liverpool en Arsenal. "Alleen daarom al ben ik blij dat ik naar PSV ben gegaan." Tegen Arsenal pikte hij ogenschijnlijk moeiteloos aan bij het hoogste Europese niveau. "De complimenten van de trainer deden me goed. Dat je er de week erop weer gewoon naast staat, is natuurlijk een teleurstelling, maar ik ga gewoon door."

Meer op BN De Stem




Tags

feh arsenal excelsior jammere kwijtgeraakt liverpool moeiteloos pikte rkc

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.




PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

arensman babadi bakayoko bardet bayern bla boscagli bosz business crockett dest feyenoord jong kern kroes lozano mauro oost pepi praag ruilen schouten seat skipper sparta teze til tillman utrecht voorkennis