W??r puntverlies PSV: 1-1 in Breda

31 maart 2007 21:20

PSV heeft tegen NAC de ommekeer niet kunnen maken. Opnieuw verloor de ploeg punten in de eredivisie. Uit in Breda kwam de ploeg niet verder dan een 1-1 gelijkspel.

Voor rust was er eigenlijk geen verschil tussen beide teams. Beide ploegen hadden vooral kansen via afstandschoten. Na rust zette PSV meer druk op NAC. Achterin ging Da Costa echter enorm in de fout. Hij verspeelde de bal aan Slot die dat buitenkansje benutte.

PSV moest daarna op zoek naar de gelijkmaker. Koeman wisselde Da Costa voor Alcides en bracht Zeefuik in het veld voor Culina. Met de extra aanvallende kracht werd PSV weer gevaarlijk. Het was uiteindelijk Farfan, de gevaarlijkste aanvaller van PSV die met een mooi zwabberend afstandschot voor de 1-1 zorgde.

PSV probeerde het daarna nog wel, maar wist de 1-2 niet meer te forceren.