Transparent
Inloggen
Sluiten

Pater betrapt op doping

17 januari 2001 16:32 - Voetbal International

Verslaggever: NvdL

Voetbal International weet vandaag te melden dat PSV jeugdspeler Johan Pater betrapt is op doping. Na het duel van Eindhoven, de club waar hij op huurbasis voor uitkomt, tegen Telstar op 28 oktober moest hij een 'plasje' inleveren. De uitkomst hiervan was volgens de VI positief. De KNVB beslist ??n dezer dagen over de straf van de spits.

De verdachte urine is maandenlang geheim gehouden door Eindhoven. Voorzitter van Santvoort reageert afwerend op vragen omtrent het incident. "Geen commentaar, bel PSV maar." aldus de VI. Frank Arnesen bevestigd namens PSV het bericht. "We zijn op de hoogte gebracht en we wachten nu op de offici?le documenten. Johan Pater blijft in ieder geval in Eindhoven en we zullen binnenkort eens met hem gaan praten."

Meer op Voetbal International




Tags

pater betrapt doping afwerend arnesen dezer documenten jeugdspeler knvb plasje santvoort urine

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie exzfoxsy feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage