Transparent
Inloggen
Sluiten

Arouna Kon? wil risico's nemen, waarschuwing medische staf

6 april 2007 22:58 - Algemeen Dagblad

Verslaggever: RvN, jp

Zaterdag zal Ronald Koeman beslissen of hij Arouna Kon? zal opstellen tegen NEC. Als het aan de spits zelf ligt speelt hij. De medische staf heeft volgens het het licht voor de Afrikaan op groen gezet, maar er wel meteen een waarschuwing bij gegeven. Op een mri-scan die deze week werd gemaakt, is nog altijd ?iets? te zien.

Helemaal zonder risico is het inzetten van Kon? niet. In een stevig duel loopt de aanvaller de kans dat de binnenband van zijn knie opnieuw inscheurt. Dan mist hij zeker de rest van het seizoen.

,,Ik weet dat de ploeg me nodig heeft,?? zegt Kon?. ,,Dat is een extra motivatie om erbij te zijn. Na een training heb ik nog een kleine reactie, maar dat lijkt me normaal. Als je je goed voelt in je hoofd, is er niets aan de hand. Ik k?n spelen en w?l spelen, het liefst vanaf het begin.??

Meer op Algemeen Dagblad




Tags

afrikaan binnenband groen inscheurt koeman motivatie mri scan

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.




PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke overmars praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage