Totale ontluistering bij PSV: weer nederlaag

7 april 2007 21:52

Totale ontluistering lijkt zich meester te maken van PSV. De Eindhovenaren gingen opnieuw onderuit en nu met 2-1 uit bij NEC. Bij rust was de stand 2-0, maar had PSV eigenlijk met 4-0 of 5-0 achter moeten staan. NEC kreeg een reeks kansen, waar PSV geen enkel schot op goal tegenover kon stellen. De ploeg was totaal de weg kwijt. Alleen Gomes kon zich op een moment bij de goal van de malaise ontrekken en hield PSV nog in de race.

Na een kwartier in de tweede helft leek PSV zich wat aan de malaise te onttrekken en kreeg het wat meer grip op de wedstrijd. Toen Cocu de 2-1 kon scoren was er nog hoop dat PSV zich tegen de verhouding in nog naar minimaal een gelijkspel kon spelen. Die kans kwam er echter niet meer.