Transparent
Inloggen
Sluiten

Koeman: ontluisterend

7 april 2007 22:21

Ronald Koeman noemde de manier waarop zijn ploeg achter kwam ontluisterend. "Er was niets aan de hand. Dan is er balverlies voorin, wordt er diep gespeeld en staat Salcido slecht opgesteld. Da Costa reageert vervolgens ook verkeerd en dan staat het 1-0. Na rust volgt er nog de aansluitingstreffer. In die fase had ik nog het gevoel dat er nog een punt voor ons inzat, hoewel dat niet terecht zou zijn geweest. Maar uiteindelijk heeft NEC dik verdiend gewonnen. Een kwartier voor en na rust hield Gomes ons in de wedstrijd. NEC had toen drie a vier goals moeten maken."

"We maakten heel veel fouten in de opbouw. Als je daar al veel balverlies leidt, kun je nooit een duel controleren. En als je opbouwt dan moet je zorgen dat je organisatie verdedigend goed staat. het is duidelijk dat er een stuk vertrouwen ontbreekt. dat zag je ook doordat er veel wordt teruggespeeld in plaats van de oplossing vooruit te zoeken."




Tags

koeman ontluisterend balverlies controleren costa gomes inzat opbouw salcido teruggespeeld

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke overmars praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage