Transparent
Inloggen
Sluiten

Reis maakt eerste doelpunt in PSV shirt tijdens Paastoernooi

8 april 2007 10:14

Verslaggever: RvN

Jonathan Reis heeft zijn eerste opwachting gemaakt voor PSV. Tijdens een Paastoernooi in Dusseldorf doet de nieuwe Braziliaanse aanwinst mee met PSV A1. Op de eerste wedstrijddag was de A1 van PSV succesvol. Eerst versloeg het Werder Bremen met 0-1 door een doelpunt van Rochdi Achenteh. Vervolgens een Japans team van de beste highschoolspelers van dat land met 1-0 verslagen door een doelpunt van Jonathan Reis.

Ook PSV C1 is goed begonnen op het Paastoernooi dat zij afwerken in Belgie. In de poule werden Club Brugge en Feyenoord beiden met 0-1 verslagen.

De D1 tenslotte haalt de kruisfinales niet van een toernooi in Portugal. De ploeg verloor van barcelona en Sporting en wist alleen te winnen van CAC Pontinha in de poule. Het speelt nu om de vijfde plaats tegen FC Porto.

Meer op




Tags

paastoernooi jonathan achenteh barcelona belgie bremen brugge cac dusseldorf feyenoord highschoolspelers opwachting pontinha porto portugal rochdi sporting wedstrijddag werder

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.




PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.845 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke overmars praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage