Transparent
Inloggen
Sluiten

Schuitema: PSV wil ervaren vervangers bij vertrek Cocu en Alex, bezig met vervanger voor Farfan

11 april 2007 20:27

Verslaggever: RvN, Celinefan

In een interview in NRC Handelsblad liet PSV voorzitter Schuitema weten dat hij ervaren vervangers wil halen mochten Cocu en Alex bij PSV vertrekken. ?Met Cocu is gesproken. De club wil graag dat hij nog een seizoen doorgaat met in het verlengde een andere baan binnen PSV. De keus is aan hem. Als hij toch stopt, willen we weer een ervaren middenvelder aantrekken. Zijn vertrek mag niet ten koste gaan van een goede mix tussen jong en oud. We houden ook rekening met het vertrek van Alex. Voor hem willen we eveneens een ervaren kracht halen die leiding geeft aan de verdediging. We zijn verder al enige tijd bezig met een aanvaller die Farf?n kan vervangen. Dat moet een speler zijn waarvan je zeker weet dat hij een x-aantal doelpunten per jaar maakt.?

Meer op




Tags

cocu schuitema vervangers farfan baan farf handelsblad jong nrc

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.823 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

bakayoko barman basarnhem bergwijn bosz bot dams dest eredivisie feyenoord flamingo ingecalculeerd ingeslagen juve juventus karsdorp keuring lozano ndala perisic peru rkc roglic schouten tillman uefa vaio veerman vuelta yonci