Transparent
Inloggen
Sluiten

Investeringen komende zomer afhankelijk van bereiken Champions League

11 april 2007 20:42 - PZC

Verslaggever: RvN

PSV voorzitter Schuitema heeft laten weten dat de hoogte van de investeringen die in de zomer in de PSV selectie gedaan kunnen worden afhankelijk is van de vraag of PSV de Champions League haalt. Een bedrag wil hij niet noemen, ook intern tegen Ronald Koeman heeft hij dat niet gedaan.

In het PZC liet Schuitema weten dat de directie niet anders kan dan zuinig zijn op dit moment.

"Lees het jaarverslag en je weet hoe PSV ervoor staat. Het negatieve vermogen is groot en dat maakt het moeilijk om bij de banken faciliteiten geregeld te krijgen. Er is geen andere keus dan prudent te zijn met de centen."

"Alles wat je leent, moet je terugbetalen. De hoofdreden van het probleem van nu is dat het elastiek vroeger te vaak te ver werd uitgetrokken. Onze hoogste prioriteit v??r dit seizoen was behoud van de kwaliteit van de selectie. Daarom hebben we de contracten van Gomes en Farf?n verlengd. Verder hebben we Kromkamp, Salcido, M?ndez en Kluivert gehaald, plus nog enkele huurlingen. Niemand kan hard maken dat wij overdreven op de centen hebben gelet."

Meer op PZC




Tags

centen schuitema elastiek farf gelet gomes hoofdreden huurlingen jaarverslag kluivert koeman kromkamp ndez prudent pzc salcido uitgetrokken zuinig

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.




PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

babadi bakayoko bardet bayern bla boscagli bosz business crockett dest eredivisie feyenoord jong kern kroes lozano mauro oost pepi praag ruilen schouten seat skipper sparta teze til tillman utrecht voorkennis