Transparent
Inloggen
Sluiten

Sun dankbaar voor de kans bij PSV

14 april 2007 09:49

Verslaggever: RvN

In een interview met de Shanghai Daily heeft Sun laten weten PSV zeer dankbaar te zijn voor de kans die ze hem hebben gegeven. "Het heeft mijn spel enorm verbeterd."

"De deelnames aan de Champions League hebben mijn ogen geopend. Maar dat is iets voor later. De prioriteit is nu de strijd in de competitie welke de laatste tijd moeilijk verloopt. Ik ben klaar om alles te geven voor de titel, niet alleen om voor mezelf een toekomst te verdienen, maar ook om het vertrouwen terug te betalen dat PSV in mij heeft getoond. Het is meer dan een werkrelatie tussen werkgever en werknemer. Ik ben erg dankbaar voor de kans die PSV me heeft geboden. We moeten ons nu zien te hervinden voor de laatste weken."

Meer op




Tags

sun deelnames hervinden shanghai titel verloopt werkgever werknemer werkrelatie

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.




PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.844 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla business dichterbij eredivisie feyenoord kompas kou kroes madueke oost overmars praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen rvc sandler seat skipper soccernews sparta utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte