Transparent
Inloggen
Sluiten

PSV gaat sowieso opvolger van Cocu halen

14 april 2007 23:40 - Telegraaf.nl

Verslaggever: RvN

Ronald Koeman liet na afloop van het duel tegen FC Twente weten dat PSV sowieso een opvolger van Cocu zal gaan halen, ook als Cocu nog een jar doorgaat. Koeman noemde zaterdagavond als mogelijke opvolgers van Cocu de namen van Giovanni van Bronckhorst en Boudewijn Zenden. ?Zij zouden het kunnen?, aldus Koeman. ?Ook nationaal zie ik wel iemand die voor die rol in aanmerking komt. Maar op namen ga ik verder niet in.?

Cocu noemde het verstandig dat PSV naar een opvolger zoekt. ?Dat moeten ze ook doen?, aldus Cocu. ?Ook als ik doorga. Dan kan ik misschien ook af en toe een wedstrijd rust nemen. Ik heb nog geen beslissing genomen. De club weet hoe ik over de situatie denk en ik weet hoe de club er over denkt. Waar het vanaf hangt? Van zoveel factoren en die ga ik nu niet allemaal noemen.?

Meer op Telegraaf.nl




Tags

cocu koeman bronckhorst doorga jar twente zenden

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.




PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.840 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

arensman babadi bakayoko bardet basarnhem bayern bella bla boscagli bosz business connor dest driouech eredivisie jong kern kotchap kroes lozano mauro oost pepi ruilen schouten seat sparta teze til tillman