Transparent
Inloggen
Sluiten

Feher denkt aan vertrek bij PSV

16 april 2007 18:30

Verslaggever: RvN, spotprijs

Ondanks een nog doorlopend contract denkt de Hongaar Feher aan een vertrek bij PSV, zo laat hij weten tegenover FCUpdate.nl. Hij wil na afloop van de titelstrijd met Ronald Koeman gaan praten over de toekomstplannen die de coach met hem heeft, hij wil graag meer aan spelen toekomen.

"Ik probeer er, waar ik ook sta, altijd het beste van te maken. Ik vind PSV een fantastische club en ik heb het hier echt goed naar mijn zin. Alleen op wedstrijddagen niet, want ik wil natuurlijk altijd voetballen." Het is zeker niet zo dat hij komende zomer per definitie wil vertrekken, benadrukt Feher. "Als ik in ieder geval maar iets meer speel dan dit seizoen, heb ik er geen probleem mee om te blijven. Maar goed, eigenlijk is het nog te vroeg om over volgend seizoen te praten. Eerst moeten we met PSV proberen om kampioen te worden."

Meer van Feher: FCUpdate.nl

Meer op




Tags

feher fcupdate definitie doorlopend hongaar koeman titelstrijd toekomen toekomstplannen wedstrijddagen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.




PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.844 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla business dichterbij eredivisie feyenoord kompas kou kroes madueke oost overmars praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen rvc sandler seat skipper soccernews sparta utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte