Transparent
Inloggen
Sluiten

Beasley wil bij Manchester City blijven

16 april 2007 19:39

Verslaggever: RvN

Op de offici?le website van Manchester City liet Beasley weten er alles aan te willen doen om de club en de fans te overtuigen dat Manchester City de optie moet lichten om hem definitief over te nemen van PSV.

"Mijn contract loopt nog een jaar door bij PSV, maar Manchester City heeft de optie om het contract over te nemen als het wil. Ik heb daar nog met niemand over gesproken, dus ik weet nog niet wat er gaat gebeuren, maar ik hoop dat ik kan blijven."

"Veel spelen geeft vertrouwen. Ik voel dat ik als ik een paar wedstrijden achtereen kan spelen, ik meer vertrouwen krijg en de club kan overtuigen om me te houden."

Meer op




Tags

beasley

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.




PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.844 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla business dichterbij eredivisie feyenoord kompas kou kroes madueke oost overmars praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen rvc sandler seat skipper soccernews sparta utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte