Transparent
Inloggen
Sluiten

Farfan en Kluivert niet blij met wissel Koeman

24 april 2007 06:53 - Telegraaf.nl

Verslaggever: RvN

Nu PSV de titel verspeeld lijkt te hebben komen de irritaties binnen de spelersgroep naar buiten. Zo lieten Farfan en Kluivert in De Telegraaf weten allerminst blij te zijn met het inbrengen van de jonge Zeefuik voor Farfan tegen FC Utrecht.

Kluivert: ""Die wissel sloeg helemaal nergens op. Het was gewoon diep triest. Zo'n jonge jongen moet je inbrengen wanneer je met 2-0 of 3-0 voor staat, maar niet als het kampioenschap op het spel staat. Het is nu al de tweede keer dat dit gebeurt. Er wordt net gedaan of ik niet meer kan voetballen, of ik nooit iets gepresteerd heb. Het begint g?nant te worden. Dat is ook wat ik hoor in mijn omgeving. Ook van medespelers hoor ik in de wandelgangen dat ze het vreemd vonden."

Farfan: "Voor rust had ik wel een klein beetje last, maar ik had gewoon door kunnen spelen. Ik hoopte erop nog een goal te maken. Het was jammer, maar de trainer beslist. Je moet bij hem zijn."

Meer op Telegraaf.nl




Tags

farfan kluivert koeman allerminst irritaties nant telegraaf titel utrecht verspeeld wandelgangen zeefuik

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.




PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.844 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla business dichterbij eredivisie feyenoord kompas kou kroes madueke oost overmars praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen rvc sandler seat skipper soccernews sparta utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte