Transparent
Inloggen
Sluiten

Onrust over transfer van Edison Mendez

24 april 2007 19:05 - El Commercio

Verslaggever: RvN

Het tot standkomen van de huur van Edison Mendez leek destijds wel een soap, de definitieve transfer lijkt dezelfde kant op te gaan. Al dagen wordt er in media in Ecuador gesproken over problemen rond de transfer. Die lijken zich toe te spinnen op problemen tussen de zaakwaarnemers en de voormalige club van Mendez, LDU. Die club zegt een deel van het geld nog niet ontvangen te hebben van de zaakwaarnemers. Die zouden al wel betaald zijn door PSV.

LDU eist nu dat PSV en de zaakwaarnemers de offici?le contracten tonen aan de club. Indien dat niet gebeurt dreigt de club Mendez aan het einde van de huurperiode, komende zomer, op te eisen bij de FIFA.

PSV zou volgens de berichten een bedrag van 3 miljoen dollar hebben betaald voor de middenvelder.

Meer op El Commercio




Tags

mendez edison ldu ecuador eist fifa huur huurperiode soap spinnen standkomen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.




PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.844 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla business dichterbij eredivisie feyenoord kompas kou kroes madueke oost overmars praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen rvc sandler seat skipper soccernews sparta utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte